转载:Ge.tt免费文件分享老牌网盘

(推荐)Ge.tt免费文件分享网盘老牌
2018年10月21日

Ge.tt是一个专门从事文件分享的老牌网站,存在至少五六年的时间了,并且至今以前的账户还可以正常使用,无需注册即可完成上传分享,注册用户提供有免费2G的空间,网站支持文件外链,没有注册的用户默认保存30天的时间。两步即可完成分享,上传文件然后复制链接即可搞定。

如果注册账户的话是永久保存的,之前上传五六年的文件现在还可以看到,建议大家注册账户使用。

Advertisements

发表评论

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com 徽标

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  更改 )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  更改 )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  更改 )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  更改 )

Connecting to %s